17.8.2012

Parvekkeella

Tämän viikon lämpimät päivät ovat nostaneet parvekkeemme käyttöastetta rutkasti, suurin osa työpäivän ja nukkumaanmenon välisestä ajasta tulee oleskeltua siellä. Hassua, kuinka tuolla lasitetussa kuutiossa voikaan tulla ihan eri tavalla kesäfiilis kuin sisällä asunnossa. Näistä elokuun kesäisistä hetkistä tekeekin mieli ottaa kaikki irti, tieto lähestyvästä syksystä saa minut imemään itseeni mahdollisimman paljon energiaa auringosta ja nauttimaan erilaisista kesäasioista, kuten parvekeolemisesta ja tuoreista mansikoista, jotta jaksaisi taas edessä olevan pitkän talven ylitse.

Asiasta toiseen... Parvekkeelta löysi paikkansa pieni sivupöytä, joka on palvellut meillä aiemmin niin stereotasona kuin väliaikaisena TV-tasonakin. Nyt uuden TV-tason saavuttua taloon se jäi toimettomaksi, eikä nykyiseen sisustukseemme sopimattomana oikein tuntunut löytävän paikkaansa sisältä asunnosta, mutta parvekkeella se osoittautuikin aivan loistavaksi takkapuiden säilyttimeksi ja kukkapöydäksi. Pöydän sävykin mätsää mukavasti parvekekalusteiden kanssa.
Kivaa ja kesäistä viikonloppua! :)

3 kommenttia:

  1. Teillä on kyllä ihana näköinen parveke :) Viihtyisin myös tuolla.

    VastaaPoista
  2. Voi miten mukavan näköinen parveke! Puiset kalusteet ja kasvit tekevät kodikkaan tunnelman :)

    VastaaPoista
  3. Kiitos, Milma ja Tuuli! :) Parvekkeella tulee todellakin viihdyttyä ja tykkään kovasti miltä siellä näyttää. Nyt iltojen pimetessä on tarkoitus laittaa partsille myös jotain tunnelmavaloja. :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)