28.8.2012

Upea musta keittiö

Kylläpä vetimiä myöten musta keittiö höystettynä ripauksella valkoista ja muutamalla värikkäällä esineellä voikin näyttää hyvältä - vai mitä sanotte näistä kuvista?Kuvat: Stadshem
Kivaa tiistaita! :)

10 kommenttia:

 1. Tykkään! Etenkin seinän laatoituksesta ja oranssista blenderistä. Tässä keittiössä on muuten myös valaistus kohdillaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnistuneeseen valaistukseen kiinnitin huomiota minäkin. Tuossa valaistuksessa on varmasti hyvä työskennellä, ja valot myös osaltaan tekevät tummasta keittiöstä raikkaamman näköisen. Oranssi blenderi on kyllä ihana. :)

   Poista
 2. Tykkään! Jos mulla olisi keittiö vähän avonaisempi, olisin ehdottomasti maalannut kaapit mustiksi valkoisen sijaan. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä totta, mustat kaapit eivät välttämättä sovi joka keittiöön vaan vaativat aika avoimen tilan. Sinun keittiösi näyttää kyllä upealta valkoisillakin kaapeilla. :)

   Poista
 3. Hyvältä näyttää ja tykkäisin itsellenikin tuollaisesta, mutta seinälaatat pitäisi vaihtaa toisiin silloin. Jotenkin minua aina henkisesti ahdistaa tuon näköiset kapeat laatat, vaikka esim. pienistä neliönmallisista mosaiikkilaatoista tykkäänkin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä taas tykkään noista kapeista laatoista, omasta keittiöstäkin löytyy vähän saman mallisia, tosin värimaailma on ihan toinen. Tuo keittiö voisi kieltämättä näyttää hyvältä ja rauhallisemmalta myöskin vaikkapa joillain isommilla laatoilla varustettuna... :)

   Poista
 4. Nuo mustat kaapit ovat muuten todella kivat myös sisältä! En ole varma olenko koskaan nähnytkään moisia sisältä puisia kaappeja :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt katsoin vasta tarkemmin kaappeja sisältä, ja ovat kyllä todellakin hyvännäköiset ja tavallisuudesta poikkeavat. :)

   Poista

Kiitos kommentista! :)