14.7.2012

Järjestystä eteiseen

Tämän päivän olen viettänyt kauppoja kierrellen ja säilytysratkaisuja kotiin etsien. Löytyihän niitä: aterinlaatikoita keittiön laatikoihin, muovikoreja vaatehuoneeseen... ja nämä kivat liitutaululaatikot eteisen hattuhyllyn kaaosta taltuttamaan. Järjestelin omat piponi ja villahuivini, miehen pipot ja kaulahuivit, molempien hanskat ja lapaset ja omat silkki- ja muut ohuemmat huivini omiin laatikoihinsa (joo, omistan paljon huiveja). 

Saa nähdä millaisiksi nämä osoittautuvat käytössä, mutta ainakin naulakko näyttää nyt sata kertaa paremmalta kuin toisiinsa kietoutuneiden huivien viidakko. Laatikoiden kansien aukominen saattaa mahdollisesti osoittautua hankalaksi, ne pitää ehkä ottaa pois ainakin meneillään olevan sesongin kovimmalla käytöllä olevista laatikoista niin sopivat asusteet on nopea siepata mukaansa myös aamukiireen keskellä.

Innostuin järjestelemään samaan syssyyn eteistä enemmänkin, ja laitoin sekä Lontoon matkoista muistuttavan Camden -katukyltin että urbnCal -kalenterin seinälle, jälkimmäisen tällä kertaa näin kaikki sivut esillä.

Tuohon kalenterin paikalle meillä on suunnitelmissa laittaa jokin näyttävä sisustustarra tai valokuvatapetti, mutta sen toteutus on edessä joskus hamassa tulevaisuudessa, kunhan kiireellisemmät hankinnat on tehty ensin. Eteiseen on hankintalistalla myös kenkälipasto tai -kaappi, kenkiä kun meiltä molemmilta löytyy vähän usempiakin pareja ja tähän mennessä ne ovat yleensä lojuneet ympäri eteisen lattiaa.Mukavaa lauantai-iltaa! Täällä Oulussa aurinko alkoi hetki sitten paistaa jo jonkin aikaa jatkuneen sateen ja harmauden jälkeen, mahtavaa.

PS. Huomasin näitä kuvia katsellessani, että tuo kalenteriasetelmahan taitaa olla vinossa, pitääkin oikaista se. Jotain hyötyä siis blogikuvaamisestakin. :)

6 kommenttia:

 1. Mulla on liitutaulutarrallisia purkkeja keittiössä. :) <3 "Kahvia", "Sokeria" "Ylläri" lukee niissä tällä hetkellä. :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo "Ylläri" kuulostaa jännittävältä. :D

   Poista
 2. Tuon Gamden-kyltin ottaisin heti meidänkin eteiseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä puolestani ottaisin mielelläni sen teidän makuuhuoneen seinältä löytyvän Lontoo-taulun myös meille. :)

   Poista
 3. Mullakin on noita liitutaululaatikoita mm. vessassa. Ne on ilman kansia ja jostain puulevystä tehtyjä. Ovat kätevia! Laitoin joskus niistä blogiini kuvia. Suosittelen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puiset kannettomat liitutaululaatikot kuulostavat kyllä tosiaan käteviltä, käynpä kurkkaamassa niitä blogissasi.

   Poista

Kiitos kommentista! :)