26.7.2012

London calling

Olen ollut jonkinasteinen Englanti-fani jo vuosia. Koulussa englanti kuului lempiaineisiini, brittipop ja -rock ovat tehosoitossa stereoissani ja monet TV-sarja-, leffa- ja kirjasuosikeistani ovat samaisesta saarivaltiosta kotoisin. Teinitytöstä aikuiseksi kasvoin brittiläistä Sugar-lehteä lukien (se pesi mielestäni mennen tullen silloiset suomalaiset vastineensa).  Kun sitten muutama vuosi sitten pääsin matkalle Lontooseen, kaupunki vei sydämeni.

Viime aikoina olen pannut ilokseni merkille, että erilaisia Lontoo- ja brittiaiheisia sisustustavaroita on ollut tarjolla tavallista enemmän, liekö syynä sitten olympiaisännyys vai mikä. Erityisen ihania Lontoo-tuotteita löytyy kaupungin liikennemuseon nettikaupasta, vai mitä sanotte esimerkiksi näistä:

Julisteita

Keittiöpyyhkeitä

SisustustyynyjäJos jonkinlaista Underground-karttaprintillä varustettua sisustustavaraa, kuten tämä kattovalaisin ja suihkuverho
...ja aitoja metron matkatavarahyllyjä 1960-luvulta - loistavaa kierrätystä!Kaikki kuvat: London Transport Museun Shop

Aurinkoista kesäiltaa! :)

6 kommenttia:

 1. Tämä Englanti-fani tykkää kovasti :) Meiltä löytyy kotoa myös Englanti-aiheisia julisteita ja muita pikkujuttuja. Tällä hetkellä iso Union Jack-lippu "koristaa" yläkerran aulaa Lontoon olympialaisten kunniaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että tykkäät :) Wau, tuo iso Union Jack -lippu kuulostaa kyllä hyvältä tavalta juhlistaa Lontoon olympialaisia!

   Poista
 2. Lontoo on ollut kovasti esillä pukeutumisessakin, kai ne on ne Olympialaiset. Ihania juttuja kyllä kaikki mitä oot tähän laittanut ja noi hyllyt erityisesti. Mä kannatan kierrätystä kovasti vaikka melkoinen materialisti itse olenkin. Yritän sitten hyvittää sitä ostamalla käytettyjä huonekaluja ja vaatteitakin ja laittaa omiakin roskiksen sijaan eteenpäin jos vaan jostain pystyn luopumaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lontoo on kyllä ollut tosiaan mukavasti esillä useammallakin eri saralla. Mukava kuulla että tykkäsit, nuo hyllyt ovat kyllä hienot. Itse kannatan myös kierrätystä ja tykkään tosi paljon siitä, jos vanhoille tavaroille on keksitty hyviä uusia käyttömahdollisuuksia. :)

   Poista
 3. Oi ihania Englanti-juttuja! Itsekin ilmoittaudun Englanti-faniksi tulevana englannin opena :) Lontoossa on tullut käytyä kaksi kertaa ja yksi joulukuu on tullut asuttua Keski-Englannissa, Stoke-on-Trentissä. Haluan aina niin kovasti takaisin Englantiin. Ehkä noilla Englanti-tavaroilla vois helpottaa ikävää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa että muitakin Englanti-faneja löytyy! :) Minullakin on tuosta Lontoon-matkasta jo sen verran aikaa, että ihana olisi päästä Englantiin taas uudestaan, tai ainakin hankkia lisää Englanti-tavaroita kotiin. :)

   Poista

Kiitos kommentista! :)