4.7.2012

Pientä uutta

Uusien huonekalujen hankinta on vielä mietinnässä, mutta jotain pientä uutta sisustustukseen uudesta kodista jo löytyykin...


Viime viikolla laitoin tilaukseen Madebystä jo aiemmin ihailemani Pisama Designin Tram-tyynynpäällisen. Tänään lenkkeilin uuteen lähipostiimme hakemaan sen, ja se on juuri niin ihana kun olin ajatellutkin, ja löysikin heti paikkansa olohuoneesta.


Eilen löysimme myös kivannäköisen säilytys- ja kantoratkaisun takkapuille. Meillä on suunnitelmissa ostaa tai tehdä jonkinnäköinen takkapuiden säilytyspaikka parvekkeelle, mutta yksi pesällinen puita on mukava säilyttää myös takan läheisyydessä, sekä siksi että ne olisivat helpommin saatavilla, että tuomaan tunnelmaa olohuoneeseen. Takan kanssa mielestäni kivasti yhteensopiva musta Wood-puunkantokori löytyi yllättäen Prismasta.


Uutta kotia tekisi mieli järjestellä ja myös kuvata tänne blogiinkin enemmänkin, mutta huomenna onkin luvassa taas jotain ihan muuta, tosin varsin mukavaa sellaista, nimittäin pitkä viikonloppu Berliinissä. Alle vuosi sitten uudessa työpaikassa aloittaneena minulla on varsin lyhykäinen kesäloma, paluu töihin odottaa jo ensi keskiviikkona. Varasimme matkan tähän melko pian muuton jälkeen tarkoituksella siksi, ettei koko loma menisi pelkästään muuttojärkkäilyissä, vaan mukaan mahtuisi myös vähän irtautumista arjesta. :)

Paikka maailmasta hiljenee siis jälleen muutamaksi päiväksi (ellen sitten innostu vielä tekemään yhtä postausta tässä tänä iltana pakkauksen lomassa). Lisää kotikuvia ja sisustuksen suunnittelua jälleen ensi viikolla, ja toivottavasti uudessa keittiössä ehtisi jossain vaiheessa myös kokkaamaan ja kokeilemaan uusia ruokaohjeita... Siihen asti hei hei, ja oikein ihanaa ja aurinkoista heinäkuista viikonloppua! :)

4 kommenttia:

 1. Haa, Arabia! Pitääköhän munkin hommata tommonen tyynynpäällinen...

  VastaaPoista
 2. Hauskaa matkaa ja syökää paljon, siellä on niin hyvää safkaa joka hintaluokassa että voi ihme :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ja syötiin kyllä vaikka mitä herkkuja, nyt tekisi mieli palata Berliiniin ihan jo pelkän ravintolatarjonnankin takia! :)

   Poista
 3. kauniita ajatuksia, todella inspiroiva! Luulen pidät myös tästä lampun http://delightfull.eu/table/billy_unique_desk_lamp.html

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)