25.7.2012

Kurkistus keittiöön

Mieleni tekisi ottaa muutamia yleiskuvia täältä uudesta kodista, mutta vaikka täällä alkaakin olla pääpiirteissään valmista, vähän joka paikassa on jotain pientä keskeneräistä: ripustusta odottavia lamppuja ja tauluja, hifi-laitteita jotka ovat vailla paikkaa ennen uuden TV-tason saapumista, pitkin lattioita kiemurtelevia sähköjohtoja joille pitäisi keksiä jokin siistimpi ratkaisu, pöydillä lojuvia työkaluja jotka järjestellään kaappeihin sitten kun ne lamput ja taulut on saatu ripustettua.

Niinpä tyydyin kuvaamaan muutamia esineitä ja yksityiskohtia, keskittyen tällä hetkellä eniten järjestyksessä olevaan huoneeseen, keittiöön. Pidän mielelläni esillä muutamia kauniita käyttö- ja koriste-esineitä, ne saavat arjen askareet sujumaan paljon mukavammin. Uusi koti alkoi heti tuntua kodilta, kun asettelin muutaman tutun esineen keittiön tasoille ja kokoelman postikortteja jääkaapin ja pakastimen oviin.

Pahoittelut kuvien huonosta laadusta, näin sateisena ja harmaana iltana valaistusolosuhteet eivät oikein suosineet valokuvausta. 

Mukavaa keskiviikkoiltaa! :)8 kommenttia:

 1. Kivan pirtsakka tuo vihreä sävy!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tuo pirteän vihreä valikoitui keittiön tehosteväriksi vähän puolivahingossa, mutta olen tykästynyt siihen päivä päivältä enemmän. :)

   Poista
 2. Kivaa, rätti on päässyt käyttöön :) Oikein mukavalta näyttää, lisäkuvia odotellessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilman muuta, vaikka vähän kyllä mietitytti raaskiiko noin kivannäköistä rättiä ottaa ollenkaan käyttöön. :) Ja lisäkuvia luvassa tässä lähiaikoina. :)

   Poista
 3. Ihanan raikkaan näköistä! Myöskin lisäkuvia odotellen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Lisäkuvia postailen tosiaan kunhan ehdin kuvaamaan. :)

   Poista

Kiitos kommentista! :)