19.7.2012

Karttapallo tuli taloon

Viime viikonloppuna säilytyslaatikoita kotiin shoppaillessani tein myös varsin mukavan heräteostoksen. Tai en tiedä voiko tätä heräteostokseksi sanoa, karttapallon hankinta kun on ollut minulla mielessä jo pitemmän aikaa, kuten täällä blogissakin on tainnut tulla jo muutamaan otteeseen mainittua. Nyt sopiva sellainen sattui sitten kävelemään ostosreissulla vastaan.

Karttapallo pääsi ainakin toistaiseksi työhuoneessa sijaitsevan kirjahyllyn päälle, mutta katsotaan nyt jääkö se tähän vai löytääkö se paikkansa jostain muualta kotoamme. Pallossa on myös valo, joten se toimii myös mukavana tunnelmanluojana kun kesäillat alkavat hämärtyä. 

Nyt sitten vain tulevia matkoja suunnittelemaan karttapalloa tutkien... Lomaa ei tosin ole tiedossa ihan vähään aikaan eikä kyllä ylimääräistä rahaakaan, mutta onneksi aina voi haaveilla ja tutkailla karttoja. :)

Oikein mukavaa torstaita! :)
PS. Olohuone saa kohta uutta valkoista ilmettä, kirjakaappi ja TV-taso on nimittäin nyt sitten hankittu! Molemmat tulevat tehdastilauksena, joten niistä enemmän juttua kunhan kotiutuvat meille. 

11 kommenttia:

 1. kaunis! Tämä pala olisi hyvältä siellä, eikö?

  http://delightfull.eu/floor/lee_floor.html

  VastaaPoista
 2. :D Meillekkin on tullut karttapallo taloon tässä noin viikko sitten, tosin hieman eri muodossa. Paljastan joskus blogissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt alkoi kiinnostamaan mistä on kyse... :D

   Poista
 3. Karttapallo valolla, tääkin tahtois! :)

  VastaaPoista
 4. Niin, piti vielä kysyä mistä ostit ja paljonko maksoi, jos rohkenet kertoa? Kirpparilla oli vanha, (tosi käytetty), mutta suolainen hinta minusta, 50€?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ostin tämän uutena, maksoi 59,90 € Kärkkäisellä. En ole onnistunut juurikaan törmäämään karttapalloihin kirppiksillä, joten en tiedä tarkkaan missä hinnoissa nuo vanhat liikkuvat.

   Poista
  2. Kiitos tiedosta! Eilen osui eteeni kirpparilla taas vanha karttapallo, joka oli 89€!!! Hirvee hinta! Sulla tuo on nätti, eikä liian "moderni" uudeksi. Olen tulossa Ouluun parin viikon päästä, joten täytyy katsella. Jos sulla on joutavaa aikaa, olisi kiva, jos laitat muutamia vinkkejä paikoista, missä voisin pyörahtää Oulussa; (kirppis/sisustuskauppa/vanhat tavarat). Sähköpostin löydät blogistani. Aurinkoista viikon alkua! anne

   Poista
  3. Huh, tuo 89€ kuulostaa kyllä aika suolaiselta hinnalta karttapallolle! Tykästyin tuohon ostamaani palloon juurikin siksi, että se näyttää sopivasti hieman vanhanaikaiselta, vaikka onkin uusi. Laitan sinulle postia tulemaan tässä lähipäivinä. Aurinkoista viikon alkua sinullekin! :)

   Poista
 5. Hieno! Just tänään hipelöin kirppiksellä melkein vastaavaa. :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)