30.7.2012

Kurkistus makuuhuoneeseen

Eilen ukkoskuuron jälkeen pilvien läpi siivilöityneiden auringonsäteiden valo oli niin kaunis, että päätin koluta kotia kameran kanssa. Tässä ensi alkuun muutamia kuvia makuuhuoneestamme. Samat tutut tavarathan täällä on kuin vanhankin kodin makkarissa, uutta taitaa olla ainoastaan "Helmet & Timantit" -laatikko, jonka  hankin rautakauppareissulta arvorihkamakoruilleni. Niitä kun löytyy meikäläiseltä enemmän kuin yksi lipastonlaatikko kätkee sisäänsä ja korupuu jaksaa oksillaan kantaa. 

Sen verran keskeneräisyyttä täällä on vielä, että kattovalaisinta emme ole vielä ehtineet asentaa. Nykyisten verhojen tilalle haluaisin myös uudet ja pitemmät, maahan asti ulottuvat, tai sitten pimentävän rullaverhon, tykkään nimittäin nukkua niin hämärässä että näin kesän valoisina öinä pelkät sälekaihtimet eivät riitä. Koristetyynyille puolestaan olisi mukava tehdä tai ostaa uudet, mustat tai mustavalkoiset päälliset. Näillä mennään kuitenkin toistaiseksi. Mukavaa maanantaita ja alkanutta viikkoa! :)

4 kommenttia:

 1. Mun mielestä on ihanaa, että kämpässä on tommoset lasiovet ja vielä kaksin kappalein! Tosi kiva makkari muutenkin, tollainen rauhallinen. Kelpaa uneksia moisessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Nuo lasiovet ovat kyllä ihanat, tykkään niistä itsekin tosi paljon.

   Poista
 2. Kaunis koti ja uutuuttaan kiiltää. Mullakin vanha radio ja puhelinkin on, mutta VR:n mallia :D...
  Huomenna Ouluun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tuo VR:n malliaoleva vanha puhelin kuulostaa kiinnostavalta... :) Tervetuloa Ouluun!

   Poista

Kiitos kommentista! :)