24.1.2012

Kauniit vanhat tavarat

Kauniit vanhat käyttöesineet ansaitsevat olla esillä ja tuovat mukavaa ja tunnelmallista vastapainoa moderniin sisustukseen. On hauska kuvitella, millaisia tarinoita vanhoilla tavaroilla voisi olla kerrottavanaan (ja omien sukulaisten vanhoista esineistä pienen palan tarinaa voi tietääkin).
Puhelimen kavereita seikkailee myös olohuoneen verhoissa. Verhokangas ei tosin ole vintagea vaan Kodin Ykkösestä muutama vuosi sitten hankittua.


Puhelin, kamera ja radio ovat kaikki ihan toimivia kapistuksia, jos laittaisi pistokkeen seinään tai filmin sisään. Meillä ne palvelevat tällä hetkellä kuitenkin ihan vain kodin koristeina.

Myös pari vanhaa matkamuistoa on löytänyt meiltä kodin. Pidän erilaisista matkustukseen liittyvistä tavaroista yleensäkin, minusta olisi mukava löytää myös sellainen lentokoneen pienoismalli, jollaisia ainakin ennen näki matkatoimistojen ikkunasomisteina, samoin karttapallo. En tosin ole osannut päättää, haluaisinko vanhan vai uuden karttapallon. Vanha tarjoaisi kiehtovan aikamatkan menneeseen, uusi taas ajantasaista tietoa avuksi esimerksi lomamatkasuunnitteluun (ja -haaveiluun).


4 kommenttia:

 1. Ihana puhelin! Ja voi mikä radio! :D Ihan huippuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Tuo puhelin on kyllä mun lemppari, juoksin pikavauhtia sieppaamaan sen kainalooni kun näin sen kerran kirppiksellä ettei kukaan muu ehtisi ensin... :)

   Poista
 2. Oi, vakuutitpa minut tällä ja muutamalla muulla selailemallani postauksella - lukijaksi hyppäsin, hop!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämpimästi tervetuloa lukijaksi! :)

   Poista

Kiitos kommentista! :)