23.1.2012

Kiviä sisustuksessa

Tässäpä ensimmäiset eilettäin kotimme yksityiskohdista räpsimistäni kuvista. Kauniit kivet ovat yksi suosikkiaiheitani sisustuksessa, pidän niiden harmasta väristä ja siitä miten ne tuovat kotiin sekä tyylikkyyttä että luonnonläheisyyttä. Pyöreät pikkukivet herättävät myös mukavia mielikuvia aurinkoisista kesäpäivistä ja veden sileäksi hiomista rantakivistä.


Iittalan Kivi-tuikut sopivat teemaan ainakin nimensä puolesta. :)


Lähipiirikin on näköjään huomannut minun/meidän kivi-innostuksen: yhdestä joulupaketista kuoriutui nämä kivikynttilät.


Ruokapöydän tabletit ovatkin jo seikkailleet täällä  muutamien ruokakuvien taustalla.


Seinällä oleva Kivi-ryijy on yksi suosikkisisustusjutuistani. Nykyisestä asunnostamme se ei löytänyt paikkaa (emme halunneet porata vuokra-asunnon tapetoituihin seiniin reikiä sen kiinnikkeille), mutta odotan innolla että pääsen ripustamaan sen uuteen kotiin. Ryijyssä minua kiehtovat sen vastakohdat: kylmä ja kova kiviaihe yhdistettynä pehmeään ja lämpöiseen sisustustekstiiliin.

Tämä kuva on muuten edellisestä kodistamme, ihanasta entiseen tehdasrakennukseen remontoidusta asunnosta, josta löytyi mm. noita hauskoja pylväitä. Harmi kyllä jouduimme muuttamaan  sieltä,  sijainti 600 km nykyisestä työpaikastani kun ei ollut oikein optimaalinen. :)

2 kommenttia:

  1. hienoja noi kaikki, mieleen jää varsinkin tuo kiviryijy se on aivan ihana, haluaisin itsekkin jonkun saman tyyppisen :)

    vivantvivi.blogspot.com

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)