12.1.2012

Uusi koti ja sisustusfiilistelyä

Tänään kävimme allekirjoittamassa uuden kodin asuntolainapaperit. Nyt on sitten kaikki asunnon ostoon liittyvät asiat hoidettu: laina, kauppakirjat, muutostyövalinnat... Tuntuu vielä kovin epätodelliselta olla nyt asuntovelallinen ja oman kodin (tai ainakin pienen osan siitä) omistaja, mutta eiköhän se tässä konkretisoidu, kun muutto lähestyy. Nyt sitten vain odottamaan kesää ja uuden kodin valmistumista... :)

Ajattelin juhlistaa asuntohankintaamme muutamalla inspiroivalla sisustuskuvalla. Freshome.com on muodostunut suosikkisivustokseni koti- ja sisustushaaveilulle, sieltä löytyy kauniiden keittiöiden lisäksi paljon kuvia upeista, valoisista, usein moderniin ja skandinaavisen minimalistiseen tyyliin sisustetuista asunnoista.

Tämä kaunis kattohuoneisto on noussut yhdeksi suosikeistani. En tiedä onko syynä sitten raikkaan punaiset yksityiskohdat valkoista piristämässä, asuntoon ripauksen rokkihenkeä tuova kitara, kodikkuuttaa luovat viherkasvit, avoin ja valoisa pohjaratkaisu vai mikä. Vai ehkä sittenkin se, että kyseessä on pitkäaikainen haaveeni, ullakkohuoneisto vinoine kattoineen. Uusi kotimmekin tulee olemaan kerrostalon toiseksi ylimmässä, seitsemännessä, kerroksessa, joten melkein ullakkohuoneistossa pääsemme asustamaan. :)


Kuvien lähde ja lisää kuvia löytyy täältä.

2 kommenttia:

  1. Oi, ihania kuvia ja kiitos kun vinkkasit tuosta suosikkisivustostasi, en ole aikaisemmin siitä kuullutkaan! :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Ja mukava kuulla, että sivustovinkistä oli iloa. :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)