1.1.2012

Uusi vuosi, uusi blogi


Tervehdys, ja oikein kaunista ja onnellista alkanutta vuotta! Päätin aloittaa tämän vuoden perustamalla blogin, elämäni ensimmäisen sellaisen. Olen kypsytellyt ajatusta bloggaamisesta jo jonkin aikaa pää täynnä ideoita mistä kaikesta ihanasta tänne kirjoittaakaan. Nyt kuitenkin kun tuijotan näyttöruutua, tuntuu vaikealta keksiä mistä aloittaa.

Aloitetaan siis helposta, eli mielikuvituksettomasti siitä, miksi ryhdyin kirjoittamaan blogia. Parempi kysymys olisi tosin miksi vasta nyt, olenhan kirjoittanut perinteistä päiväkirjaa siitä lähtien kun ekaluokkalaisena yli parikymmentä vuotta sitten ensimmäisen sellaisen joululahjaksi sain. Päiväkirjan pitäminen jäi jossain opiskeluvuosien melskeissä, mutta olen sittemmin ilmaissut itseäni sekä kuvallisesti että sanallisesti erilaisilla nettifoorumeilla. Blogia minulla ei syystä tai toisesta tähän mennessä ole kuitenkaan ollut.

Havahduin kuitenkin nyt huomaamaan, että digiajan pöytälaatikkoni, eli läppärini kovalevy, on viime aikoina täyttynyt kotimme sisustuksesta ja viikonloppuisin kokkaamistamme herkuista räpsimistäni kuvista. Lisäksi ajattelin, että ympäri internetin ihmemaata löytämäni inspiroivat sisustuskuvat ja ideat olisi mukava saada talteen, samoin hyviksi havaitut ruokareseptit. Ja mikäpä olisi mukavampaa, kuin samalla jakaa sydäntäni lähellä olevia asioita mahdollisten samanhenkisten ihmisten kanssa.

Luvassa on siis kirjoituksia ja valokuvia ainakin kodista ja sisustuksesta, ruuasta (ja välillä vähän myös viinistä), tyylistä... ja monista muista pienistä ja vähän isommistakin kauniista asioista, jotka piristävät arjen keskellä. Tervetuloa siis vierailulle paikkaani maailmassa, toivottavasti tämä on paikka, jossa myös sinä, joka luet tätä tekstiä juuri nyt, viihdyt!

2 kommenttia:

  1. Omassa blogissani on sinulle tunnustus! :-) http://huiskulassa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tunnustuksesta, käynpä blogissasi kurkkaamassa sen! :)

      Poista

Kiitos kommentista! :)