28.1.2012

Omaa aikaa

Mies on tämän päivän työmatkalla, ja päätin ottaa päivän siltä kannalta että pyhitän sen omaksi hemmottelupäiväkseni ja teen asioita, joita yleensä suunnittelen tekeväni, mutta joihin ei koskaan tunnu löytyvän aikaa. 

Päivä kului suurimmaksi osaksi kaupungilla kierrellen, en ole pitkään aikaan käynyt shoppailemassa joten tänään se kuului itseoikeutetusti ohjelmaan.


Pistäydyin mm. Pakkahuoneenkadulla sijaitsevassa kahvi- ja teepuoti Kofeiinikomppaniassa, jossa on huikea valikoima erilaisia teelaatuja sekä esimerkiksi Kaffa Roasteryn kahvia. Paikassa toimii myös pieni sympaattinen kahvila / teehuone.

Tällä kertaa kävin vain täydentämässä teevarastojani, mukaan tarttui vihreää jasmiiniteetä sekä villikirsikalla maustettua mustaa teetä. Olin ajatellut ostaa vain yhden vihreän ja yhden mustan teen, mutta innostuin tekemään lisäksi heräteostoksen: tiskillä oli tarjolla niinkin herkullisen kuuloista teetä kuin shampanja-praline, jota oli ihan pakko ostaa mukaan vielä pikku pussillinen.


Kofeiinikomppanian jälkeen kävin katsastamassa Akateemisen kirjakaupan alen loppurysäyksen, josta löytyi tällaista luettavaa:


Löysin myös pari pientä uutta sisustusjuttua kodin kaunistukseksi, niistä on luvassa kuvia huomenissa kunhan pääsen kuvaamaan niitä paikallaan kotonamme päivänvalossa.

Shoppailukierroksen lomassa on mukava poiketa välillä kahvilla, jotta jaksaa taas kierrellä. Käväisin kahvittelemassa Roberts Coffeessa, joka sijaitsee sopivasti Stockmannin ja vaatekauppa Viman yhteydessä hauskalla parvella. Kahvilla istuessaan voi katsastaa samalla parven alla sijaitsevan Espritin osaston valikoiman.


Shoppailukierroksen lisäksi tähän päivään on kuulunut myös rentoutumista kotona kasvonaamio kasvoilla kaunistuen, hyvää ruokaa nautiskellen ja vanhojen sisustuslehtien äärellä uuden kodin sisustusta suunnitellen.

Oikein mukavaa lauantai-iltaa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)