12.1.2012

Välipalaherkku

Tämä on lempivälipalani, jota syön aina kun tekee mieli jotain hyvää. Toimii myös kevyenä jälkiruokana. Resepti on erittäin yksinkertainen, mutta niinhän parhaat asiat elämässä usein ovat. :)


puolikas omena
puoli purkkia bulgarianjogurttia
kanelia

Kuori omena ja kuutioi se, sekoita jogurttiin, sirota päälle kanelia - ja nauti. Jos lopputulos on kovin hapan, voi sekaan lisätä vielä ripauksen sokeria.

4 kommenttia:

  1. makeuttajaksi käy myös hunaja :) Täällä syödään melkein samanlaisia satseja, tosin lisään vielä leseitä sekaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hunaja ja leseet kuulostavat molemmat kyllä hyviltä (ja tervellisiltä) lisiltä tähän! :)

      Poista
  2. Mun lemppari myös tää, usein teen myös maitorahkaan ja muutama hasselpähkinä tai manteli sekaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nam, tuo rahka-manteli/pähkinäversio kuulostaa kyllä hyvältä, pitääpä kokeilla joskus. :)

      Poista

Kiitos kommentista! :)