18.2.2012

Aurinkoisia lauantaitunnelmia

Tänään oli ihana herätä sälekaihtimien välistä siivilöityvään auringonvaloon. Valon määrä innosti myös kuvaamaan, sekä sisällä kotona että ulkosallla. 

Kävimme tänään miehen kanssa kävelylenkillä tulevilla kotikulmillamme katsomassa uuden kodin edistymistä. Siellä ikkunat olivat jo paikoillaan ja villat seinissä. Odotan malttamattomana sitä, että talo edistyy sisätyövaiheisiin ja pääsemme sisälle tulevaan asuntoomme katsomaan paikkoja.

Kävelylenkillä meidät yllätti kylmä viima. Kun pääsimme takaisin kaupunkiin, pakenimme kylmää kauppahalliin. Harva ravintola-annos on maistunut niin hyvältä kuin kauppahallin kahvion kuuma porokeitto raikkaassa ulkoilmassa lenkkeilyn jälkeen.

Keiton ja pullakahvien jälkeen tuli kierreltyä ruokaostoksilla sekä kauppahallissa että muutenkin kaupungissa. Käväisimme muun muassa Kuudennessa Maussa, jossa täydensin pähkinävarastojani. Sieltä tarttui mukaan heräteostoksina myös tummaa suklaata ja vihreää teetä, joka oli pakko-ostos ihan jo kauniin pakettinsakin takia.

Tässä muutamia kuvia päivän varrelta:Kivaa lauantai-iltaa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)