8.2.2012

Naulakko kuin taideteos

Aiemmin keittiöpyyhenaulakoksi himoitsemani Quote Hook on saanut varteenotettavan kilpailijan. Bongasin nimittäin Stockmannin kanta-asiakaskirjeestä upean graafisen naulakon, johon rakastuin ensisilmäyksellä, ja jota piti käydä myös hypistelemässä ja ihastelemassa paikan päällä. Kyseinen ihanuus näyttää tältä:Kuvat täältä.

Kyseessä on Umbra Sticks Multihook, äärimmäisen tyylikäs ja mukavan erilainen naulakko, joka toimii myös sisustuselementtinä. Naulakko koostuu yhteen kiinnitetyistä palikoista, ja siinä on viisi koukkua, jotka voi taittaa joko ulospäin ripustusta varten tai seinää vasten.

Tämä on Quote Hookin tapaan vaatenaulakko, mutta suunnittelin sitä silti keittiöpyyhkeille. En ole nimittäin löytänyt vielä silmääni miellyttävää varsinaista keittiöpyyhenaulakkoa, ja minua ei myöskään haittaa, jos keittiön naulakko on tavanomaista näyttävämpi. Tämä olisi tosin yhtälailla hieno esimerkiksi eteisen lisänaulakoksi, johon voisi ripustaa vaikkapa lempikäsilaukut näkyville ja käden ulottuville. 

Ainoa kysymys onkin vain se, hankkiako tämä nyt ja hyödyntää Stockan kanta-asiakastarjous, vai odottaako uuteen kotiin muuttoa ja katsoa sitten löytyykö naulakolle paikkaa sieltä...?

(Umbra Sticks Multihook Stockmannin sivuilla - noita löytyy muuten mustan lisäksi myös valkoisena).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)