27.2.2012

Maanantai-illan inspiraatio: Valoisa unelma-asunto

Olen koko alkuvuoden odottanut, että päivät pitenisivät sen verran, että näkisin edes muutaman säteen päivänvaloa ennen töiden alkua ja työpäivän jälkeen. Tänään olikin ihana kävellä töihin heräävän kaupungin halki auringon paisteessa. Valo antaa myös rutkasti energiaa,  tänään kun sekä työpäivä että SH'BAM -tunti tuntuivat sujuvan tuplateholla normaaliin väsyneeseen maanantaimeininkiin verrattuna. :)

Auringonpaisteen lisäksi päivääni ovat tänään piristäneet tämän Alvhem Mäklerin sivuilla esitellyn asunnon kuvat, joista yksi vilahtikin täällä jo eilisessä olohuonepostauksessa. Voi, kun saisi nauttia tällaisista aurinkoisista päivistä tuollaisessa valoa tulvivassa asunnossa, josta löytyy noin kauniit kaari-ikkunat, kuluneet puuportaat ja tyylikäs sisustus. Lempipaikkani tuolla olisi taatusti tuo leveä ikkunalauta, jolla voisi istuskella lueskelemassa tai vain katselemassa ulos ja haaveilemassa. :)

Vaihteluksi näille inspiraatiokuville aion muuten kuvata taas tässä joku päivä myös omaa kotia, nyt kun valon määräkin alkaa olla siihen riittävämpi. Ongelmana tosin on vuorostaan se, että koti kaipaisi pientä kevätsiivousta ollakseen kuvauskelpoinen, auringonsäteet kun paitsi piristävät mieltä, myös paljastavat armottomasti kaiken laiskan siivoojan nurkkiin kertyneen pölyn. :)


Lisää kuvia tästä asunnosta voi ihastella täällä. Mukavaa maanantai-iltaa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)