19.2.2012

Matkalla kotona

Matkustelusta on mukava haaveilla varsinkin näin lumimyräkän keskellä. Minulla ei ole lomaa niin usein kuin mieli tekisi matkoille, mutta onneksi oman kodin sisustukseen voi tuoda muistoja mukavien matkojen varrelta. 

Tässä muutamia esineitä meiltä kotoa, joiden mukana matkaan mielikuvituksissani maailmalle. Osa näistä on matkamuistoja, osa taas ihan vain sisustusesineitä ja -tekstiilejä, joissa teemana on jokin mukava paikka maailmasta. Minä ja mieheni rakastamme molemmat erityisesti kaupunkilomia, joka näkyy myös kotimme sisustuksessa.

Lontoo on yksi suosikkikaupunkejani ja Camden Town lempparipaikkojani siellä, kuten meillä eteisen seinällä olevasta katukyltistä voi arvatakin.New Yorkin tunnelmiin puolestaan pääsee olohuoneessa. Koristetyyny ja kaitaliina ovat Stockmannilta, taulu Ikeasta.Olohuoneen ikkunalaudalta löytyvät muun muassa tämä Lontoosta ostettu Mini ja kuplavolkkari-postiauto Sveitsistä. Sukulaisten vanhat Big Ben ja Eiffel-torni-matkamuistot ovat hauskan vanhanaikaista kitchiä. En ole koskaan käynyt Pariisissa, mutta haluaisin matkustaa joskus myös sinne.


Miqistä ostettua suihkuverhoa katsellessa voi haaveilla matkustelusta suihkussa käydessä.


Metro on yksi suosikkikulkuneuvoistani eri kaupungeissa, ja metrokartat ovat myös graafisesti tyylikkäitä. Olen ostanut metrokartta-astioita aina kun olen sellaisia matkoilta löytänyt, nämä New Yorkin ja Lontoon metrojen mukit ovat paikallisista matkamuistomyymälöistä ja Tukholman metrokartta-minitarjotin Arlandan lentokentän design-kaupasta.


Uusia matkoja on mukava suunnitella (ja vanhoja muistella) opaskirjoja selaillen.

2 kommenttia:

 1. Hei, eksyin jokin aika sitten blogiisi ja liityin lukijaksi :) Aivan mahtava tuo suihkuverho! Hauskoja matkamuistoja teiltä löytyy :)

  t. Tuuli / lookingforclementines.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Heippa, paljon kiitoksia kommentista ja lämpimästi tervetuloa lukijaksi! :)

  Tykkään kyllä itsekin tuosta suihkuverhosta tosi paljon, on hauska katselle kuvia eri kaupungeista aina suihkussa käydessään... :)

  PS. Kävin kurkkaamassa blogiasi ja liityin lukijaksi, ihania ruokaohjeita ja muutakin mukavaa sinulla siellä! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)