15.2.2012

LinnutNämä kirjahyllymme päällä istuvat puiset linnut ovatkin ehtineet jo vilahtaa aiemmissa kotikuvissani. Isompi linnuista on lahjaksi saatu Aarikan teeri, pienempi puolestaan on Lovi-lintu. Bongasin sen Oulun joulutorilta, ja ihastuin siihen niin, että lopulta myös kaverini saivat lintuja joululahjaksi. 

Lovi valmistaa koottavia, puisia designesineitä, lintujen lisäksi esimerkiksi palloja, poroja ja söpöjä sydämiä. Paketissa on ohut vanerilevy ja kokoamisohjeet, ja lopullinen esine syntyy osat levystä irrottelemalla ja itse kokoamalla. En ole mikään maailman paras askartelija, ja linnun kanssa värkätessä meni minulta tovi (vaikka ohjeet olivat kyllä muistaakseni selkeät), mutta sitäkin palkitsevampaa oli, kun kolmiulotteinen siivekäs oli lopulta valmis. 

Pienempiä levyjä voi lähettää myös postikortteina, joten ne toimivat kätevinä pikkulahjoja kaukana asuville ystäville, ja Lovin valikoimassa on myös kauniita puita, joiden oksille lintuja voi laittaa istumaan. Mustan lisäksi lintuja on saatavilla monissa muissakin väreissä, ja näin kevään lähestyessä olenkin haaveillut isosta värikkäästä lintuparvesta (väri-innostukseni onkin siis näköjään vakavampaa laatua eikä rajoitukaan pelkkiin pyyhkeisiin, pelottavaa!).6 kommenttia:

 1. Oi miten kivat linnut! Kelpaisivat kyllä meillekin! :)

  Hauska idea nuo Lovin askartelupaketit. Ovatko kalliita?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eivätkö olekin ihania. :) Nuo paketit maksoivat muistaakseni reilun kympin, olisiko ollut 12 euroa tai jotain sinnepäin.

   Poista
 2. Ihania lintuja. Itse kuolisin kauhusta kyllä jos joku minulle lahjaksi linnun ostaisi..taikauskoinen kun olen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hui, enpä huomannutkaan tuota taikauskoista puolta kun lintuja lahjoittelin. Onneksi mitään pahaa ei ole tapahtunut... ainakaan vielä. :)

   Poista
 3. Kiva että löysit mun blogiin niin mä löysin sitä kautta tänne!:)

  Aivan ihana varsinkin tuo Lovin lintu! Ei muuta kun keräilemään värikästä parvea vaikka kevään kunniaksi.;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun tulit vastavierailulle! :)

   Hauska yhteensattuma myös että kommentoit tätä tekstiä ja pidit myös tuosta Lovin linnusta. Löysin nimittäin blogiisi juurikin noiden lintujen oululaista jälleenmyyjää etsiessäni. :)

   Poista

Kiitos kommentista! :)