25.2.2012

Haastetta

Kuva täältä.
Sain tunnustushaasteen kahdenkin ihanan blogin pitäjältä, Valkoisen kodin Cinnabarialta ja Looking for Clementines -blogin Tuulilta. Suurkiitos tunnustuksesta! :)  Varsin tiuhaan tahtiin blogiani  päivittäväksi ihmiseksi olen ollut luvattoman laiska vastaamaan tähän haasteeseen, mutta nyt lopultakin sain itseni aktivoitua... :)

Haasteen ideana on antaa tunnustus 4-5 suosikkiblogilleen, joilla on alle 200 lukijaa (eli noita julkisesti näkyviä jäseniä). Monista mukavista lukemistani blogeista suosikkien valinta on vaikeaa, ja aika moni kiva blogi onkin jo tunnustuksen saanut, mutta tässäpä muutama lempparini satunnaisessa järjestyksessä:

Lempi  - Blogi kirjoittajan lempiasioista ja lempihetkistä - tämä ihana blogi puolestaan on yksi minun lempiasioitani.

Oma Deco by J - Sisustusta ja välillä muutakin elämää, upeita kuvia mm. kirjoittajan kauniista kodista.

Mööpeli - Toinen kaunis blogi sisustuksesta ja elämästä yleensäkin, jonka löysin onnellisen sattuman kautta.

Kissaämmä - Asiaa kosmetiikasta, Reiska-kissan kuulumisista ja milloin mistäkin - aina hyvällä asenteella.

Listalle kuuluisivat lisäksi molempien minut haastaneiden bloggareiden kauniit ja hyvää mieltä tuovat blogit, mikäli he eivät olisi ehtineet haastaa minua ensin. :)

Kaikista blogeista ei lukijoiden määrää ole esillä, joten pahoittelut jollakin haastamistani onkin yli 200 lukijaa, samoin siitä, jos joku saakin tämän tunnustuksen jo uudemman kerran...

PS. Kuva liittyy yhtään mihinkään yhtään mitenkään siten, että se on mielestäni yksinkertaisesti aivan ihana ja olen odottanut tekosyytä postata se tänne. :)

7 kommenttia:

 1. Suuri kiitos maininnasta ja aivan ihanasta esittelystä! :)

  (Ja näin asian vierestä, vitsit olen kuolannut lukiessani noita keittiöinspiraatio-postauksiasi ja ruokajuttujasi. :D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä kestä :) Ja mukava kuulla, että olet tykännyt keittiöinspiraatioista ja ruokajutuista. :)

   Poista
 2. Haa, kiitos! :) Oon tässä viime aikoina harkinnut blogini nimen vaihtamisen "Kosmetiikkaämmäksi", kun tuntuu olevan enemmän juttua meikeistä kuin Reiskasta. :D No ei vaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä kestä :) Ja onhan sinulla Reiskastakin välillä juttua... ja eikös kosmetiikka ole "ämminen juttuja", ainakin jos joiltakin miehiltä kysytään. :D

   Poista
  2. Heh, joo, uuden ja oletettavasti kuvausolosuhteiltaan paremman asunnon myötä tulee Reiskastakin enemmän postauksia. :) Valo on niin niukilla nykyisessä kämpässä, että on hieman haastavaa. (Sen lisäksi, että herra kääntää päänsä heti muualle, kun kameran ottaa esiin. :D)

   Poista
 3. Voi kiitos ihanista sanoistasi ja tunnustuksesta!:) Nyt vasta ehdin tänne blogimaailmaan vastailemaan, on ollut melkoinen hässäkkäviikko.. Mutta huomasin kyllä kommenttisi jo jokunen päivä sitten ja ilahdutti kovasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, eipä kestä, ja muakva kuulla jos kommenttini on ilahduttanut! :)

   Poista

Kiitos kommentista! :)