12.2.2012

Lasia ja väriä

Tässäpä ihanaisten inspiraatiokuvien jälkeen vaihteeksi taas muutamia otoksia meiltä kotoa. Tällä kertaa kuvissa esiintyy ruokailutilamme nurkassa majaileva Ikean Expedit-hyllystö, joka pitää sisällään tietokirjoja, lautapelejä, sekalaista tavaraa sisältäviä laatikoita ja miehen Mitä, missä, milloin ja Alivaltiosihteeri -kirjakokoelmat (jotka värikkyydessään ovat myös varsin mukavan näköisiä sisustukselliseti). Vaikka hylly onkin suhteellisen edullinen Ikea-kaluste, on se yksi suosikeistani kotimme huonekaluista, se kun sekä näyttää kivalta että on osoittautunut varsin toimivaksi käytössä. 

Hyllyn päälle olen koollut meille vuosien varrella kertyneitä sinisiä ja punaisia lasiesineitä, joista osa on suomalaista designia ja osa kirppislöytöjä.



Tämä Riihimäen lasin maljakko on yksi ehdottomista lempiesineistäni, joka saa aina hyvälle tuulelle. Maljakossa minua viehättää paitsi sen pirteän punainen väri ja hauska design, myös tunnearvo, se kun on kuulunut alunperin isomummolleni. Opin tuntemaan hänet kun olin pikkutyttö, ja hän jäi mieleeni positiivisena ja hyväntuulisena ihmisenä. Maljakkoa katsellessa tuntuu, kuin se toisi kotiin ripauksen isomummon elämäniloa.




Leppoisaa sunnuntaita! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)