24.2.2012

Harmaata

Olen postaillut tänne sen verran paljon värikkäitä asioita viime aikoina, että tässäpä tällä kertaa vastapainoksi musta-valko-harmaa inspiraatiokuva. Pidän tässä kuvassa oikeastaan lähes kaikesta, mutta erityisesti tuosta numerotaulusta, kirjaimista ja kauniin harmaansävyisestä seinästä. Uuteen kotiimme on tulossa valkoiset seinät, mutta tämäntyylisiä kuvia katsellessa huomaan haaveilevani josko jonkin seinistä maalaisi sittenkin harmaaksi...

Kuva täältä.

Harmaasta kuvasta huolimatta toivottelen oikein iloista ja värikästä viikonloppua kaikille! :)

2 kommenttia:

  1. Kaunis kuva ja ihana harmaa seinä! Mekin suunnittelimme pari vuotta sitten kämppäämme remontoidessa valkoisia seiniä, mutta kokovalkoisen sijaan päädyimme maalaamaan osan seinistä vaaleanharmaalla - eroa eivät monet ole edes huomanneet luulleen kaikkia seiniä valkoisiksi, mutta tarkemmin katsottuna esim. valkoiset keittiökaapit ja listat ym. valkoiset kalusteet tulevat ihan eri tavalle esille vaal.harmaata seinää vasten! Tässäpä siis yksi vaihtoehto valkoisesta ja harmaasta pitäville! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ideasta, tuo todella vaalean harmaa kuulostaa kyllä harkitsemisen arvoiselta vaihtoehdolta. :) Näyttää varmasti tosiaan kauniilta esimerkiksi valkoisten keittiönkaappien kanssa.

      Poista

Kiitos kommentista! :)