29.3.2012

#16 Matto

Meillä olisi asunnossa lattipinta-alaa useammallekin matolle, mutta mattoja vain kaksi (kynnysmaton lisäksi). Molemmat matot ovat paikoissa, joissa on mukava olla jotain pehmeää ja lämpöistä jalkojen alla: olohuoneessa sohvan ja nojatuolien vieressä ja makuuhuoneessa sängyn vieressä.6 kommenttia:

 1. Oi, miten ihana päiväpeitto!

  Tämä postaus oli hyvä muistutus. Meilläkin oli kivat ja pehmoiset matot makkarissa - vaan sitten saapui koiranpentu. Se makasi matolla nautinnollisesti, otti yksittäisen langan hampaisiinsa, nyhtäisi pään riuskasti taaksepäin, sylkäisi langanpätkän suustaan ja toisti toimenpiteen. Nyt pentu on jo aikuinen koira, ehkäpä pehmomatot uskaltaisi hakea varastosta takaisin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja auts, voin kyllä kuvitella, että tällainen karvalankamatto ja koiranpentu voivat olla varsin tuhoisa yhdistelmä... :)

   Poista
 2. Minäkin tykkään tuollaisista pörröisistä matoista, tuntuvat mukavilta jalkojen alla ja tykkään venytellä matolla :)

  Olen kaiketi unohtanut kertoa, että sinulle on tunnustus blogissani! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin tykkään venytellä tuolla olohuoneen pörrömatolla. :)

   Paljon kiitoksia tunnustuksesta, mainitsitkin siitä jo aiemmin, mutta en ole vielä ehtinyt vastailemaan siihen... :)

   Poista
 3. Ihana olohuone teillä !

  Meilläkään ei juuri ole mattoja, eteisessä räsymatto liat keräämässä ja yksi pieni olohuoneessa. Niin kylppäriä unohtamatta kun tuntuu inhottavalta seistä märillä jaloilla kylmällä kaakelilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Olohuone on kyllä yksi paikka kodissamme, jonka sisustukseen olen tyytyväinen. Kaipaan ainoastaan jotain taulua seinälle, mutta täällä väliaikaisasunnossa ei viitsinyt alkaa tekemään reikiä seinään...

   Aika vähillä matoilla sitä kyllä halutessaan pärjää... Mutta tuo mainitsemasi kylppärin matto olisi kyllä luksusta. :)

   Poista

Kiitos kommentista! :)