29.3.2012

Inspiraatiota työpisteen suunnitteluun

Eilisen työnurkkaus-postaukseni jälkeen inspiroiduin suunnittelemaan tulevan kodin työpistettäni. Haaveissani on kevyt ja ilmava ratkaisu, ehkäpä moderni ja simppeli pukki- tai ristikkäisjalkainen pöytä. Myös joissain kuvissa näkemäni vanhanaikaiset pikkupöydät näyttävät kauniilta. Tuolin pitäisi olla pöydän tapaan kevyt ja ulkonäöltään silmää miellyttävä, mutta myös hyvä istua vähän pitempienkin nettisurffailu- ja kuvankäsittelysessioiden ajan. 

Tässä muutamia minua inspiroivia kuvia aiheesta, osassa vilahtaa kivojen työpöytäratkaisujen lisäksi myös muuta mukavaa sisustusta:


Kuvat: Alvhem


Kuvat: Stadshem


2 kommenttia:

  1. Yksinkertaiset ja selkeät linjat miellyttävät + yhditettynä joku kiva yksityiskohta. Mun silmää miellyttää myös se, että yhdistellään vanhaa ja uutta. Ja työpisteessä pitää olla myös riittävästi laskutilaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Työpisteeseen tuo vanhan ja uuden yhdistäminen sopisi kyllä tosiaan varsin hyvin, vaikkapa vanhan pöydän ja modernin tuolin muodossa. Riittävä laskutila on kyllä hyvä pointti, joka kannattaa pitää mielessä ettei kevyttä pöytää etsiessä valitse pian liian pientä ja epäkäytännöllistä.

      Poista

Kiitos kommentista! :)