19.3.2012

#5 Lipasto

Sisustuskuvahaaste jatkuu... Meillä on makuuhuoneessa kaksi lipastoa, jotka on hankittu muutama vuosi sitten aikaisempaan kotiimme. Siellä kaappitilaa oli sen verran vähän, että päädyimme siihen että lipasto tarvitaan lisäsäilytystilaksi. 

Kiersimme pari uuvuttavaa päivää eri huonekaluliikkeitä ympäri, ja sopivan lipaston löytyminen alkoi näyttää jo toivottomalta. Viimeisenä menimme Jyskiin juuri ennen sulkemisaikaa, ja sieltähän löytyi kaksi kivannäköistä ja yllättävänkin laadukkaalta vaikuttavaa tammen väristä lipastoa, jotka olivat vieläpä reippaassa alennuksessa. Innostuimme lopulta ostamaan molemmat lipastot, ja kyllähän niille sitten käyttöä on löytynyt. Se on kumma, miten aina sitä mukaa kun säilytystila lisääntyy, se myös täyttyy kohta tavaroista. :)

Lipastot ovat osoittautuneet myös käytössä hyviksi ja kestäviksi, ja ne miellyttävät myös silmääni edelleen. Tällä hetkellä tosin molemmat niistä olisivat öljyämisen tarpeessa. Nykyisessä kodissamme lipastot majailevat makuuhuoneen nurkissa. Toinen lipasto toimii myös säilytystasona korutelineelleni, jossa pidän arkikorujani. Siitä on helppo valita aamulla vaikka vähän unisenakin päivän korut ennen töihin lähtöä. Toisen lipaston päällä on vanha radio, ja kuvasta poiketen yleensä myös hääkuvamme.


Mukavaa alkanutta viikkoa!

2 kommenttia:

  1. Aivan ihana radio ! Mistä te olette tollaisen löytäneet ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Radio on miehen isoisän vanha. Hän on vanhana herrasmiehenä pitänyt sitä hyvin, joten se on paitsi tosi kaunis myös hyvässä kunnossa. :)

      Poista

Kiitos kommentista! :)