13.3.2012

Neljän viikon sisustuskuvahaaste

Bongasin IMAGE Black and White -blogissa niin mainion sisustuskuvahaasteen, että siihenhän oli pakko tarttua. Haaste kestää (nimensä mukaisesti) neljä viikkoa ja jokaiselle viikolle on seitsemän aihetta, joista pitää ottaa valokuva. Haaste on sisustusaiheinen ja mielellään omasta kodista. Innostuin haasteesta välittömästi, mukava saada uusia ideoita ja näkökulmia oman kodin kuvaamiseen. :)

Aikomuksenani on toteuttaa haaste pääsääntöisesti näppäämällä ja postaamalla joka päivä yksi kuva kotoamme, mutta joskus toki saattaa jäädä joku päivä välistä ja jonain päivänä taas saatan innostua postaamaan useammankin kuvan, riippuen siitä miten kerkeän ja inspiroidun kuvailemaan. Tavoitteena on myös lisätä tänne ruokaohjeita ja muita kuulumisia (ja niitä inspiroivia keittiöitä:)) näiden lisäksi kuten ennenkin. Huomenna sitten aloitellaan ensimmäisestä kuvasta...

Haaste on tarkoitettu kaikille sisustusintoilijoille, joten ei muuta kuin mukaan vaan! :)

Lisää haasteasiaa: Sain kivoja sisustusideoita pursuavan Tee-se-itse-naisen sisustusblogin Miialta haasteen, suurkiitos tunnustuksesta! :) Ehdinkin jo osallistumaan tähän samaiseen haasteeseen aiemmin täällä.

PS. Lämpimästi tervetuloa uusille lukijoille! :)

2 kommenttia:

 1. Melkeen tekis mieli itsekkin tarttua tohon haasteeseen mut en tiedä riittääkö mulla aika. Jotenkin niin hektistä tää elämä tällä hetkellä taas että huuuhuh :D

  Kiva päästä seurailemaan sun haasteen toteutusta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, vähän kyllä hirvittää minuakin, miten aika riittää tämän toteuttamiseen, töissä kun alkoi juuri vähän hektisempi vaihe... Mutta jospa tämä olisi sopivaa vastapainoa työkiireille. :)

   Poista

Kiitos kommentista! :)