22.3.2012

Inspiroivia keittiöitä osa 8

Oman kodin esineitä ja nurkkia on tullut kuvailtua viime päivinä sisustuskuvahaasteen tiimoilta sen verran paljon, että nyt tuntuu virkistävältä kurkkia inspiraatiota muualta. Niinpä keräilinkin pitkästä aikaa kasaan kauniiden keittiökuvien kokoelman.

Keittiöissä on tuttuun tapaan valkoista, valkoista ja valkoista, yhdistettynä puuhun, mustaan ja harmaaseen ja maustettuna ripauksella kirkkaita värejä. Muutamissa kuvissa huomioni kiinnittyi kiiltävänmustiin jääkaappehin ja uuneihin. Perinteisen valkoisen ja jo useamman vuoden muodissa olleen rosteripinnan (sekä sisustuskuvissa aina silloin tällöin näkyvän punaisen jääkaapin) jälkeen musta näyttää mukavan uudelta ja yllättävänkin tyylikkäältä keittiökoneväriltä.

Kuvien lähteenä ovat suosikki-inspiraatiosivustoni Stadshem, Alvhem ja Skeppsholmen. Ruotsalaiset ne vaan osaa, yhdistää tyylikkään ja rennon. 
2 kommenttia:

  1. Oih! Ihania avohyllyjä, avaruutta, vaaleutta ja kivasti yhdisteltynä vanhaa ja uutta. Ja aina yhtä suloista, on minusta käyttää eriparituoleja! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, vanhan ja uuden yhdisteleminen ja eripariset tuolit luovat kyllä kivaa tunnelmaa. :)

      Poista

Kiitos kommentista! :)