1.3.2012

Inspiroivia keittiöitä osa 7

Tervetuloa maaliskuu! Kiitos kun toit mukanasi kevään: plusasteet, linnunlaulun, punaisten korkokenkien mainoksen ilmaisjakelulehden kannessa...

Kuukauden vaihtumisesta huolimatta jatkan silti tutulla linjalla, eli torstaisella kokoelmalla unelmakeittiökuvia. Tällä kertaa ihastusta aiheutti erityisesti kahdessa ekassa kuvassa näkyvä keittiö ja sen persoonalliset yksityiskohdat: iso liitutaulu, mustavalkoruudullinen lattia, hauskan värinen jääkaappi... Erityylinen, mutta myös aivan superhieno keittiö löytyy puolestaan viimeisestä kuvasta: ihana saareke, valtavasti kaappeja ja muutenkin aivan mielettömän upea keittiö. Tuolla olisi mahtava päästä kokkailemaan! 

Oman keittiön sisustukseen inspiraatiota löysin puolestaan kolmannesta kuvasta. Tuo värikkään ja mustavalkoisen keittiöpyyhkeen yhdistelmä näyttää todella kivalta, pieni ja simppeli mutta piristävä idea. Ja voi kun saisi tuollaisen keittokirjahyllyn (ja erityisesti noin paljon keittokirjoja sen täytteeksi), kuin neljännessä kuvassa... :)

Mutta nyt pitemmittä puheitta itse keittiöiden pariin:
Kuvat: Stadshem ja Alvhem

4 kommenttia:

 1. SMEG! SMEG! SMEG! Ah, pian mulla on SMEGEJÄ!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. SMEGIT on niin hienoja, olen kyllä vähän kade sulle! :)

   Poista
 2. ...en muuten tajua tuommoisia porsaita keskellä keittiötä. Hävytöntä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo porsas on kieltämättä aika outo, en myöskään tajua miksi kukaan haluaisi sellaisen keittiöön!

   Poista

Kiitos kommentista! :)