17.3.2012

#3 Astia

Ruokalautasemme, lasimme ja monet muut keittiömme perusastiat ovat vilahdelleet täällä ruokakuvissa, ja suosikkejani Siirtolapuutarha-kulhoa ja BLOWup -vatia olen myöskin jo ehtinyt kuvaamaan. Niinpä kaivoin sisustuskuvahaasteen astia-kuvan malliksi keittiönkaapin perältä vähän harvemmin käytössä olevan astian.

Näitä kissakulhoja on meillä kaksi, ja ne on ostettu vuosia sitten Amsterdamista hauskasta putiikista, joka myi erilaisia kiinalaisia ja japanilaisia astioita ja sisustusesineitä.  Kulhoihin liittyy mukavia muistoja, ne olivat aikoinaan yksi ensimmäisiä minun ja silloisen poikaystäväni, nykyisen mieheni, yhteisiä ostoksia, ja niistä syötiin usein opiskeluaikoina yhdessä nuudelikeittoa. 

Nuudelikeiton syönti on sittemmin jäänyt, ja kulhot saivat muutenkin väistyä kattauksista muiden astioiden tieltä. Ne ovat kuitenkin niin suloiset, etten raaski luopua niistä. Ehkä jos meillä joskus on lapsia, nämä pääsevät taas kovemmalle käytölle. :)5 kommenttia:

 1. Eikä, ihana! :D Kissaämmälle kans tollanen!

  VastaaPoista
 2. Iik, onpa söpöt lautaset! Mullekin tommoset :)

  VastaaPoista
 3. Kissaämmä ja Tuuli, kiitos kommenteista, eikö olekin söpö! :) Nyt kun otin kuviva tuosta kulhosta, tuli mieleen että ehkä näitä ihanuuksia pitäisi käyttää useamminkin. :)

  VastaaPoista
 4. Aivan superhellyyttävät! Ehdottomasti takaisin käyttöön :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nyt kun näitä kuvia katselen, niin alan vakuuttua itsekin, että eihän näin söpöjä astioita voi olla käyttämättä. :)

   Poista

Kiitos kommentista! :)