8.3.2012

Inspiroivia ruokailutiloja

Jo aikalailla jokatorstaiseksi perinteeksi muodostuneiden keittiöinspiskuvien sijaan ajattelin tämän illan päätteksi postata koneelleni kertyneitä kuvia viihtyisistä ruokailutiloista. Aika lähellä keittiöaihetta siis liikutaan edelleenkin. :) 

Kokoontuminen ystäväjoukon kanssa yhteen hyvän ruuan merkeissä on mielestäni yksi elämän suola. Katselenkin siksi mielelläni kuvia ruokasaleista ja ruokailutiloista, jotka näyttävät siltä että niissä olisi mukava nauttia herkuista ja istua pitkälle iltaan ihanien ihmisten seurassa. Myös uutta kotia etsiessä yksi kriteerini asunnolle oli kunnollinen ruokailutila, johon mahtuu tarvittaessa isompikin ruokapöytä.

Tässä muutamia kauniita ruokailutiloja, kaikissa näissä ei tosin ole mitään valtavan isoa ruokapöytää, ja osasssa tuolit näyttävät siltä että niissä ei ole kiva istua kovin montaa tuntia, mutta jokaisessa on jollakin tavalla mukava tunnelma. Ruokailutilassa tärkeää minulle on juurikin tunnelma, kodikkuus ja persoonallisuus, niin että se olisi paikka jossa viihdytään, ei vain hotkaista jotain pikaisesti.


2 kommenttia:

 1. Ihania kuvia taas, mä tykkään tosi paljon tollasista rustiikeista puupöydistä. Toi missä on pinkit tuolit kaverina on aika magee ja ensimmäisen kuvan pöytä myös. Niin ja kolmas kuva ja toinenkin :D Oikeastaan kaikissa on ainakin jotain kivaa.

  Hyvä kun laittelet näitä kuvia sillä mä olen tosi laiska etsimään tuolta netin syövereistä ja tällä hetkellä täällä todella kaivataan inspistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rustiikkiset puupöydät ovat kyllä niin hienoja. :) Ja mukava kuulla että näistä kuvista oli iloa. :) Minulla kertyy aina läjä erinäisiä inspiskuvia koneelle (ja linkkejä suosikkeihin), joten tekee hyvää järjestellä niitä aina välillä tänne blogiin...

   Poista

Kiitos kommentista! :)