24.3.2012

#10 Kukka ja #11 Somisteita

Sisustuskuvahaasteen ensimmäinen tämänkertainen aihe, kukka, oli varsin mukava kuvattava. Kuvauskohteenani oli narsissi, joka on tuonut piristystä ja kevättunnelmaa kotiimme reilun viikon ajan. Kun ostin narsissin, siinä oli pelkkiä nuppuja. Sen kasvua ja kukkien avautumista on ollut mukava seurata, ja töistä palatessa on ollut ilahduttavaa nähdä joka päivä aina muutama uusi, päivän aikana avautunut kukka.


Sisustuskuvahaasteen toista tämänpäiväistä aihetta, somisteita, kotonamme on suhteellisen vähän. Aikoinaan opiskelija-asunnossani minulla oli kimppakämppähuoneeni lähes kaikki vapaat pinnat täynnä pieniä esineitä ja niiden väliin siroteltuna vielä kuivattuja ruusunlehtiä. Ehkä tavarapaljous toi turvallisuuden tunnetta vasta kotoa pois muuttaneelle opiskelijalle. 

Nyt olen pyrkinyt vuosi vuodelta vähentämään esillä olevan tavaran määrää. En pidä silti liian minimalistisestakaan kodista, sopiva määrä koriste-esineitä tekee kodista kodikkaan, ja muutamat sesonkikoristeet tuovat sisustukseen mukavaa vaihtelua. Nyt olisikin jo pian pääsiäiskoristeiden aika.

Kivi-ihastuksestani kirjoittelinkin jo aiemminkin. Kivet sopivat mielestäni somisteiksi siinä missä monet perinteisemmässä mielessä kauniit asiat. Ne tuovat myös kukkien tavoin kaupunkikotiin mukavasti ripauksen luontoa.Aurinkoista lauantaita!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)