5.3.2012

Maanantai-illan inspiraatiokuvia

Tunnustan: en ole maanantai-ihminen. Tänään on taas ollut yksi niitä päiviä jolloin tekisi mieli vain vetäytyä viltin alle ja nukkua koko päivä tai vaikka samantien siihen saakka, että kevätaurinko on saanut sulatettua kaikki lumet.

Tässä muutama sekalainen sisustuskuva, jotka piristivät kuitenkin tänään:

Tässä kuvassa on vaikka mitä ihanaa: tuo tiiliseinä, kolmijalkainen lamppu, ikkunasyvennys, söpö pehmokoira, tulppaaneja ja orkideoja... niin, ja sanoinko jo tiiliseinä. :)

Erityylinen, mutta yhtä lailla mieltä piristävä olohuone: upea mustavalkoinen matto, jakkaran, taulun ja sohvatyynyn väriläiskät, kauniit ikunat... ja taas niitä orkideoja.


Vaikka haaveissani onkin seinän kokoinen kirjahylly, tällainen matala hyllykin voi näyttää näköjään hyvältä. Jostain syystä pidän vain myös tämän kuvan koko tunnelmasta, valkoisen, värikkäiden kirjojen ja hyllyn päälle aseteltujen viehättävien esineiden yhdistelmästä.


Myös tässä kuvassa minua kiehtoo mustavalkoisen ja värikkyyden välinen tasapaino. En pidä erityisemmin nahkasohvista, enkä haluaisi sellaista omaan kotiini, mutta tässä sisustuksessa se näyttää kivalta. Ja tämän huoneen ikkuna ja lattia ovat aivan ihanat!


Ihan mahtavat kattopalkit! Yksi unelmani on asua kattohuoneistossa, jossa olisi vino katto ja juurikin tuollaisia palkkeja. Huoneen sisustus on myös kaunis, mutta ehkä jopa liian harmaa omaan makuuni.

Ruosteinen industrial-henkinen sohvapöytä tuo särmää muuten aika hillittyyn sisustukseen... ja ok, tuo hellyttävä koira voitti sydämeni vaikka enemmän kissaihminen olenkin. :)


Olisin tällä hetkellä niin mielelläni juuri tässä kuvassa, käpertyisin tuon tuolin pehmeään syliin kirjoja ja lehtiä lueskelemaan ja nauttisin auringosta.

Voi kun pian olisi niin lämmintä, että tarkenisi juoda aamukahvin parvekkeella...


Loppukevennys: haluaisitko asua kodissa, jonka naapurustossa asustaa näin sympaattisia otuksia? Minä ainakin haluaisin! :)  

Stadshemin sivuilla on kuvia paitsi myytävien asuntojen sisältä,  myös niiden lähiseudulta, ja nämä hylkeet löytyvät kuulemma kävelymatkan päästä yhdestä esitellystä asunnosta.

Kuvat: Tutut inspiraatiosivustoni Stadshem ja Alvhem.

4 kommenttia:

  1. Ihania kuvia, ensimmäinen ja kolmas erityisesti :) Ja hei, et oo ainut jolle nää maanantait ei oikeen maistu. Mulla on vielä sellainen duuni että saattaa maanantai olla usein vapaakin vaan maanantailta se silti tuntuu :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö olekin, noissa ekassa ja kolmannessa on minustakin mukavin tunnelma. :) Ja maanantai on kyllä aina maanantai, oli luvassa sitten mukavaa ohjelmaa tai rankka duunipäivä. :D

      Poista
  2. Kiva blogi, seuraan sua Bloglovingin kautta. Terveiset Tampereelta haasteen kera. Haaste löytyy blogistani. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ja kiva kuulla että seuraat blogiani! :) Käynpäs kurkkaamassa haasteen tässä illan aikana. :)

      Poista

Kiitos kommentista! :)